Sensor test diagnostics is reading errors on Rear, Middle & Front card sensors

Return to printer solutions |
Notice: Trying to get property 'name' of non-object in /var/www/vhosts/magicard.com/staging/support.magicard.com/content/themes/mc_base-child/single-mc_solution.php on line 140
Written By john.fieldsend

When running Sensor Test from the Support Utility you must have Dye Film fitted in the printer and Cards in the rear hopper.

Why create an account?

Direct technical support

Create online support tickets with our industry leading and experienced support staff. Sign up

Register your products

Register your products with us for updates and warranty information. Register

What customers say about our support...

In all fairness, as my question was the opposite of what MagiCard would like to achieve I wasn't really expecting a comprehensive answer. Even though I did not get a solution to my question, the answer was well formulated and even offered some alternatives inducing the effect the alternative would have to the print quality.

Printer model:

Prompt response to issue. Instructions provided resolved issue immediately.

Printer model: Department of Health Magicard 300

It was strange what my problem was but support was quick to isolate it with a few pics sent to them. Very happy with the support.

Printer model: Magicard 600

Global support centres

UK

Waverley House Hampshire Road Granby Industrial Estate
Weymouth, DT4 9XD
United Kingdom

USA

148 E. Stiegel St
Manheim, 17545
United States

Middle East

5WB (West Wing) Office 446
Dubai Airport Free Zone, 371564
United Arab Emirates